Bouw je Toekomst

Inkomen -Lifestyle

Wie zijn wij 

Wij zijn Ton Boterenbrood en An Boterenbrood-Hilberts 

Ton heeft vele jaren gewerkt in de zorg, met veel plezier, maar merkte dat hij persoonlijk in zijn werk erg onder druk stond door de enorme hoeveelheid van regels met de daardoor toenemende onpersoonlijkheid naar cliënten in de gezondheidszorg. 

Daarnaast werkte hij steeds meer onregelmatige uren /zaterdagen, waardoor zijn sociale leven en zijn gezin meer onder druk is komen te staan. Bij Ton ontstond de twijfel of hij nog wel wilde werken in de zorg, daarnaast wilde hij erg graag eigen baas zijn. 

Hij is om zich heen gaan kijken of er nog meer was dan een traditionele baan in loondienst. Toen kwam hij dit unieke concept tegen met de mogelijkheden om eigen tijd in te kunnen delen dus flexibel werken en eigen baas te kunnen zijn en meer vrijheid/vrije tijd door te brengen met o.a. Zijn gezin. 

 

 

An werkt ook in de zorg als fysio-/oedeemtherapeut met veel liefde en passie, maar miste wat. Zij wilde zich meer persoonlijk ontwikkelen en zelf bepalen wanneer, waar en hoeveel ze kon werken. 

Op die zoektocht kwam ze dit bijzondere concept tegen die haar dit kon bieden. Nu kan An. zelf bepalen wanneer en met wie ze werkt. 

Ze hoeft geen verantwoordelijkheid af te leggen aan een leidinggevende. De mogelijkheden die dit concept haar bied zijn zonder grenzen en voor iedereen gelijk. 

Het werk dat wij nu doen, is het bieden van dezelfde kansen en mogelijkheden aan andere mensen. We kunnen nu om ons gezin dit werk doen. Dat maakt ons ontzettend blij.

 

 

We coachen een ontzettend leuk team die allemaal gedreven en enthousiast zijn en hun eigen doelen en dromen willen verwezenlijken. Dit unieke concept en deze unieke kans geeft ons de mogelijkheid om het verschil te maken in ons leven maar vooral in het leven van anderen.

Bent u nieuwsgierig wat wij U kunnen bieden of dit ook iets voor U is ?  

Lees dan verder bij:  wie zoeken wij ?